برنامه یMobiMB Mobile Media Browser

شرح:برنامه ای برای مدیریت فایل های انواع گوشی

این برنامه کاملا قوی و مناسب برای هر نوع (البته به جز بعضی) گوشی موبایل است که با موارد زیر به کامپیوتر وصل می کنید:
۱. اینفرارد
۲. کابل سریال FBUS-DLR3
3. کابل USB سری DUK ها
۴. بلوتوث (به همراه یک پشتیبان برای ویندوز Xp )

از جمله کارهای مهم و ویژگیهایی که این برنامه دارد به مواردی مانند:
۱. دیدن فولدرهای درون حافظه های موبایل در یک اکسپلورر
۲. آسانی در Drag & Drop
۳. Colour wallpaper, operator and welcome logos
۴. Transfer colour logos and polyphonic ringtones
۵. Manage photos
۶. ساخت و ویرایش playlists
۷. دانلود و آپلود فایلها و فولدر ها به آسانی
۸. بک آپ گیری از محتویات درون حافظه
۹. ساپورت بلند پهنا برای گوشیهای نوکیا
۱۰. System-friendly
و ...    می توان اشاره کرد.

.......................................................................................

دنبالک ها:

+دانلود اخرین ورژنMobiMB Mobile Media Browser ۳.۱.۱

+دانلود کرک برنامه

+گوشی های پشتیبانی شده توسط این برنامه

+تصاویر بیشتر از محیط برنامه

........................................................................................

نظر یادتون نره؟

راهنمای انتخاب یک رایانه ی شخصی(pda)

 

کامپیوتر و گوشی را با هم بخواهید

...................................................................

برای خواندن این مقاله ی عالی-بسیار مفید اینجا را کلیک بنمایید

(برای دانلود بر روی لینک بالا کلیک راست کنید و save target asرا

برگزینید)

خواندن این مقاله ی بسیار مفید رو به همه به شخصه توصیه می کنم

..................................................................

 حتما نظر بدینا ؟

مختل کننده‌ی تلفن‌های همراه (Cell-phone Jammer)

 

تلفن‌های همراه  امروزه در هر جای جهان یافت می‌شوند، تنها در ایالات متحده تا ماه ژوئن سال 2004 تعداد کاربران تلفن‌های همراه و اینترنت همراه 169 میلیون نفر برآورده شده است.

این تجهیزات کاربران را قادر می‌سازند تا در هر زمان و مکان تماس تلفنی را برقرار و یا دریافت کنند، ولی متاسفانه امروزه، معضل بزرگ، استفاده کاربران از تلفن‌های همراه در مکان‌هایی مانند، بیمارستان‌ها،‌ بانک‌ها، کلیسا‌ها، تالارهای سینما- تاتر و موسیقی است، چرا که کاربران نمی‌دانند که در چه زمان‌ها و مکان‌هایی می‌بایست گوشی خود را خاموش کنند . تلفن‌های همراه اساسا نوعی رادیوی دو طرفه دستی هستند و طبعا هر سیگنال رادیویی قابل گسیختگی و اختلال است.

مبانی اختلال

ایجاد اختلال در تلفن همراه درست همانند اختلال در سایرانواع سامانه‌های ارتباط رادیویی است. تلفن‌های همراه ارتباط را به وسیله آنتن‌های مستقردر سلول‌هاو گوشی برقرار می‌سازند. سلول‌ها، منطقه تحت پوشش شبکه تلفن همراه را به چندین قسمت کوچک تقسیم می‌کنند. هنگامی که کاربر در حال رانندگی و یا حرکت است، سیگنال تلفن همراه وی از سلولی به سلول دیگر دست به دست و منتقل می‌گردد، این ویژگی موجب پایداری تماس و عدم قطع ارتباط در هنگام حرکت می‌شود. دستگاه‌های مختل کنندهتلفن همراه با ارسال بسامدی همانند بسامد‌های تلفن همراه و یکسان

با آن‌ها موجب قطع ارتباط سیگنال میان گوشی تلفن و سلول BTS می‌شوند. قدرت سیگنال دستگاه‌های مختل کننده همواره بر تلفن‌های همراه غالب می‌گردد، چرا که این تجهیزات با ارسال سیگنال‌های مخرب بر روی بسامد‌هایی مشابه بسامد‌های تلفن همراه اما با توانی بیشتر از آن‌ها موجب اختلال و لغو اثر سیگنال اصلی می‌گردند. از طرف دیگر، تلفن‌های همراه دستگاه‌هایی هستند که ارتباطی تمام دو طرفه را برقرار می‌سازند،‌ بدین معنی که آن‌ها از دو بسامد یکی برای ارسال ( صحبت کردن ) و دیگری برای دریافت ( شنیدن ) به صورت همزمان، بهره می‌برند. برخی از مختل کننده‌ها تنها یکی از بسامد‌ها را سد می‌کند، اما تاثیر نهایی قطع هر دو سیگنال است، چرا که در این حالت تلفن به کاربر پیغام خارج از سرویس را نشان می‌دهد، زیرا تنها یکی از بسامد‌ها را دریافت می‌کند. همچنین برخی از تجهیزات ساد مختل کننده، تنها یک نوع ( باند بسامدی ) از سیگنال‌ها را مختل می‌نمایند، اما انواع پیشرفته تر قادرند تا، چندین نوع سیگنال ( باند‌های مختلف ) را در یک زمان مختل و قطع نمایند، چرا که برخی از انواع گوشی‌ها که به دو باندی و سه باندی مشهورند، در صورت قطع سیگنال دریافتی در یکی از باند‌ها، به صورت خودکار جهت برقراری ارتباط بر روی باند‌های دیگر فعال شده و شروع به جستجو می‌نمایند که انواع پیشرفتۀ مختل کننده‌ها قادر به مقابله با این تجهیزات نیز خواهند بود. تمام آن چه که برای مختل کردن ارتباط تلفن همراه نیاز است، عبارت است از دستگاهی که سیگنال‌های مورد نظر را با توانی مناسب منتشر نماید. اگر چه شبکه‌های مختلف تلفن همراه از بسامد‌های متفاوتی بهره می‌برند اما تمامی آن‌ها از سیگنال‌های رادیویی استفاده می‌کنند که قابل مختل شدن هستند. سامانۀ متداولGSM  در باند‌های 900 مگاهرتز و 1800 مگاهرتز در اروپا و آسیا و همچنین باند 1900 مگاهرتز در آمریکا عمل می‌کند. مختل کننده‌ها در برابر هر یک از باند‌های فوق و سامانه‌هایی چون GSM، CDMA، IDEN  و........ موثر واقع می‌گردند. از سامانه‌های تلفن همراه آنالوگ قدیمی تا جدید دیجیتالی، همگی به وسیله این تجهیزات اخلال پذیرند.

برد موثر

برد مفید سیگنال‌های دستگاه مختل کننده بیشتر تابع توان خروجی دستگاه و محیط استفاده از آن است، مختل کننده‌های کم توان و قابل حمل،‌ قادرند تا محیطی به شعاع 10 متر تا یک کیلومتری خود را پوشش دهند، اما مدل‌هایی با توان بالاتر که به صورت ثابت و نصب شده استفاده می‌شوند

فضایی تا شعاع 8 کیلومتر را نیز پوشش می‌دهند.

ساختار یک مختل کننده

اغلب این تجهیزات بسیار ساده و ابتدایی هستند، به طوری که همگی دارای کلید روشن و خاموش و چراغ نمایشگری برای نشان دادن روشن بودن دستگاه هستند. تجهیزات پیشرفته تر آن‌ها،‌ شامل دستگاه‌هایی است که به طور خودکار بر روی باند‌های بسامدی مختلف تلفن همراه فعالیت می‌کنند. یک مختل کننده اغلب از اجزاء زیر تشکیل یافته است:

مدار الکترونیکی: مرکب است از اجزاء اصلی الکترونیکی مختل کننده.

 کنترل کننده نوسانات ولتاژ: سیگنال‌های رادیویی را برای تداخل با سیگنال‌های تلفن همراه تولید می‌نماید.

مدار کنترل: برای کنترل سیگنال‌های تولید شده توسط نوسان ساز.

ایجاد کننده نویز: تولید کننده سیگنال‌های خروجی در محدوده بسامد‌های شبکه تلفن همراه  (بخشی از مدار کنترل است).

تقویت کننده سیگنال: توان بسامد‌های رادیویی خروجی سامانه را به منظور بالا بردن سطح اختلال در سیگنال‌های اصلی تقویت می‌نماید.

آنتن: هر دستگاه مختل کننده دارای یک آنتن برای ارسال سیگنال است، تجهیزات قوی تر برای ارسال کردن سیگنال‌ها تا فواصل دورتر دارای آنتن خارجی و بزرگتری هستند.

کاربرد‌های مختلف

این تجهیزات که به منظور قطع ارتباط و تماس‌های تلفنی با خارج از محدوده به کار می‌روند، اغلب توسط نیروهای امنیتی و مکان‌های حفاظت شده حساس که خطر سرقت اشیاء و یا اطلاعات و یا حملات تروریستی در آن‌ها بیشتر احساس می‌شود به کار گرفته می‌شوند. برای مثال در جلساتی که شخصیت‌های مهم سیاسی حضور دارند برای خنثی نمودن حملات احتمالی و افزایش ضریب امنیت از چنین تجهیزاتی استفاده می‌گردد. همچنین این تجهیزات می‌توانند در مکان‌هایی که بر قراری مکالمات با تلفن همراه خطرناک هستند، همچون انبارهای مواد شیمیایی حساس و منفجره و یا بیمارستان‌ها، به کار برده می‌شوند.

معیار قانونی

در ایالات متحده، انگلستان،‌ استرالیا و بسیاری کشورهای دیگر، ایجاد اختلال و سد کردن خدمات تلفن‌های همراه بر خلاف قانون است و سازندگان، واردکنندگان و فروشندگان این گونه وسائل، از طرف قانون منع شده اند. دلایلی نیز برای توجیه آن وجود دارد که از جمله آن‌ها این است که، خرید و استفاده از دستگاه‌های مختل کننده تلفن همراه از آن رو که این تجهیزات بر روی بسامد‌هایی که شرکت‌های تلفن همراه قبلا حق امتیاز و مجوز ارائه خدمات خود را به صورت قانونی بر روی آن اخذ نموده اند،‌ سیگنال ارسال می‌کنند،‌ در حقیقت نوعی دزدی و سرقت حقوق دیگران است. دلیل دیگر این که، مختل شدن تلفن همراه می‌تواند خطر آفرین و مضر باشد،‌ زیرا این تجهیزات، تمامی تماس‌ها را بی ثمر و قطع می‌نمایند، حال آن که ممکن است شخصی نیاز به ارتباط اضطراری و فوری مثل تماس با فوریت‌ها یا پلیس داشته باشد.

در آمریکا FCC مسئولیت اجرای قوانین مربوط به اختلال تلفن‌های همراه را بر عهده دارد. در این کشور متخلفان برای بار اول استفاده از این تجهیزات جریمه نقدی برابر 11 هزار دلار خواهند شدو دستگاه آن‌ها نیز توقیف می‌گردد.

بر خلاف موارد گفته شده،‌ برخی از کشور‌ها نیز، بعضا اجازه استفاده از مختل کننده‌ها را به سازمان‌های دولتی و تجاری یا نظامی خود می‌دهند. برای مثال دولت فرانسه در ماه دسامبر 2004 به یکی از تالار‌های سینما تاتر این کشور اجازه داد تا به شرط فراهم آوردن امکان بر قراری تماس با شماره‌های اضطراری، داخل سالن را تحت پوشش دستگاه‌های مختل کننده قرار بدهد. همچنین هندوستان نیز این تجهیزات را در مجلس ملی و زندان‌های این کشور نصب نموده است. به تازگی دانشگاه‌های ایتالیا نیز جهت جلوگیری از تقلب دانشجویان در امتحانات، ار این وسائل بهره گرفته اند، زیرا تا پیش از آن، دانشجویان به وسیله تلفن‌های دوربین دار خود تصاویری از پاسخ آزمون را ضبط کرده و آن‌ها را برای همکلاسی خود ارسال می‌نمودند.

بهبود عملکرد

هم اکنون شرکت‌های سازنده مشغول بررسی برای ساخت تجهیزاتی هستند که کارآیی بیشتری خواهند داشت. این تجهیزات قادرند تا تماس‌های دریافتی تلفن‌های تحت پوشش خود را به سوی صندوق پست صوتی مشترکان هدایت نموده و تنها تماس‌های خروجی را مختل نمایند.

هشدار دهنده تلفن همراه

این تجهیزات معمولا در مکان‌هایی که احتمال ایجاد تداخل سیگنال‌های تلفن همراه و تجهیزات حساس الکترونیکی، همانند وسائل پزشکی بیمارستان‌ها و یا بانک‌ها، وجود دارد،‌ جستجو می‌نمایند و به محض یافتن سیگنال یک تلفن همراه پیغامی را برای آن ارسال می‌کنند و از صاحب تلفن می‌خواهند تا گوشی خود را خاموش نماید.

مختصری از امواج رادیویی و تقسیم بندی باندها و فرکانس‌ها

 

امروزه و در عصر پیشرفت تکنولوژی، کاربرد و استفاده از طیف‌های فرکانسی و امواج رادیویی در حال گسترش روزافزون است. مهم‌ترین مزیت این فناوری کاهش حجم اتصالات و وسایل رابط همچون سیم‌ها و کابل‌ها هستند که در نتیجه موجب کاهش چشم‌گیر هزینه‌ها می‌گردند. به طوری که روابط بدون سیم جایگزین مطمئن آنها می‌شوند.

ارتباطات به وسیله امواج رادیویی، برپایه قوانین فیزیک و انرژی امواج الکترومغناطیسی استوار است. بدین منظور برخی مفاهیم اولیه مربوط به این موضوع را به اجمال از نظر می‌گذرانیم.

* همه ما تاکنون عباراتی نظیر UHF, VHF, AM, FM و ... را شنیده‌ایم. فضای اطراف ما آکنده از امواج رادیویی است که در تمام جهات در حال انتشار و عبور و مرور می‌باشند. اصولا یک موج رادیویی یک موج الکترومغناطیسی می‌باشد که معمولا توسط آنتن منتشر می‌گردد. امواج رادیویی دارای فرکانس‌های مختلفی هستند، که برحسب کاربری مطابق با استانداردهایی تقسیم‌بندی شده‌اند. در آمریکا FCC کمیته ملی ارتباطات مسئولیت مدیریت و تصمیم‌گیری در مورد تخصیص طیف‌های فرکانسی و صدور مجوز و یا تعیین استانداردها را برعهده دارد.

امواج رادیویی در هوا با سرعتی نزدیک به سرعت نور انتقال می‌یابند. این امر یکی از مهم‌ترین مزایای این فناوری می‌باشد که نقش بسزایی در تسریع ارتباط به عهده دارد.

واحد اندازه ‌گیری فرکانس رادیویی hertz "هرتز" یا "سیکل بر ثانیه" است و برای فرکانس‌های بزرگ‌تر، جهت خواندن و نوشتن از عباراتی مانند khz "کیلوهرتز"، mhz "مگا هرتز" و ... استفاده می‌شود. در جدول  تقسیم بندی فرکانس‌ها برحسب واحد آمده است.

امواج رادیویی دارای فرکانس‌ها و باندهای مختلفی هستنتد، به وسیله یک گیرنده مخصوص رادیویی شما می‌توانید، امواج مربوط به همان گیرنده را دریافت نمایید. برای مثال زمانی که شما مشغول گوش دادن به یک ایستگاه رادیویی هستید، گوینده فرکانس 91.5mhz و باند FM را اعلام می‌کند. رادیوی FM شما تنها می‌تواند گستره فرکانسی تخصیص یافته مربوط به خود را دریافت نماید.

Wavelength یا طول موج یک سیگنال الکترومغناطیسی با فرکانس یا بسامد آن رابطه معکوس دارد، بدین معنی که بالاترین فرکانس کوتاه ‌ترین طول موج را دارا می‌باشد. در کل سیگنال‌های با طول موج‌های بلند تر مسافت بیشتری را می‌پیمایند و از قابلیت نفوذ بهتری در میان اجسام در برابر سیگنال‌های دارای طول موج کوتاه برخوردارند.

مخفف باندها

گستره فرکانس

تقسیمات

نمادها

b.mam

30KHZ-3

امواج۱۰ هزارمتری

VLF

b.km

300khz-30

امواج کیلومتری

LF

b.hm

3000khz-300

امواج هکتامتری

FM

b.dam

30mhz-3

امواج دکامتری

HF

b.m

300MHz-30

امواج متری

VHF

b.dm

3000MHz-300

امواج دسیمتری

UHF

b.cm

30GHz-3

امواج سانتیمتری

SHF

b.mm

300GHz-30

امواج میلیمتری

EHF

 

3000GHz-300

امواج دسیمیلیمتر

 

در زیر بخشی از کاربردهای این امواج با ذکر محدوده فرکانسی آمده است:

رادیوهای AM : 535 khz تا 1.7 mhz

رادیوهای موج کوتاه: 509 mhz تا 26.1 mhz

رادیوهای باند شهری: 26.96 mhz تا 27.41 mhz

رادیوهای FM : 88 mhz  الی108 mhz

و برخی تقسیمات جزئی‌تر عبارتند از:

سیستم‌های دزدگیر، دربازکن بدون سیم پارکینگ و ... : در حدود 40 mhz

تلفن‌های بدون سیم متداول: در حدود 40 mhz الی 50 mhz

هواپیماهای مدل کنترلی: در حدود 72 mhz

ماشین‌های اسباب‌بازی رادیو کنترلی: درحدود 75 mhz

گردنبند ردیابی حیوانات: 215 mhz الی 220 mhz

تلفن‌های سلولی (مانند موبایل): 824 mhz الی 849 mhz

تلفن‌های جدید بدون سیم: در حدود 900 mhz

سیستم‌های موقعیت‌یاب ماهواره‌ای: 1.227 mhz الی 1.577 mhz

 

دردسته بندی امواجی که قبلا ذکر شد هر گروه کاربردهای خاص خود را دارد در زیر برخی از آنها آمده است :

۱-متحرک هوانوردی

۲-ناوبری رادیویی

۳- آماتور

۴-آماتور ماهواره ای

۵-پخش همگانی صدا

۶- متحرک خشکی

۷-متحرک دریایی

۸- هواشناسی ماهواره ای

۹-تعیین موقعیت رادیویی و ماهواره ای

۱۰-تحقیقات فضایی

۱۱-پخش تصاویر تلویزیونی

و غیره... که خود نیز دارای دسته بندی هستند.

 یک موج رادیویی یک موج الکترومغناطیسی است که میتواند بوسیله یک آنتن انتشار یابدوهمانطور که میدانید امواج رادیویی فرکانسهای متفاوتی دارند  یکی از  سوالهای ابتدایی شما ممکن است این باشد که چرا برخی از امواج و فرکانسهایی که حتی بر روی یک باند مشترک منتشر می شوندمثلا باند "FM" چرا  بوسیله رادیوهای گیرنده خانگی قابل دریافت نمی باشند؟

پاسخ این است که گیرنده خانگی شما فقط میتواند باندهاوفرکانسهایی را که کارخانه سازنده از پیش برای آن تعیین کرده و مثلا برای موج  FM    بین  88 megahertz  تا   108 megahertz    می باشد را دریافت نماید.

 

 تعداد دیگری از دسته بندیهای فرکانسی را مشاهده مینمایید:   

 AM radio: 535 kilohertz to 1.7 megahertz 
Short wave radio: bands from 5.9 megahertz to 26.1 megahertz
Citizens Band (CB) radio: 26.96 megahertz to 27.41 megahertz
Television stations: 54-88 megahertz for channels 2-6
FM radio: 88 megahertz to 108 megahertz
Television stations: 174-220 megahertz for channels 7-13
Garage door openers, alarm systems, etc.: around 40 megahertz
Standard cordless phones: Bands from 40 to 50 megahertz
Baby monitors: 49 megahertz
Radio controlled airplanes: around 72 megahertz, which is different from...
Radio controlled cars: around 75 megahertz
Wildlife tracking collars: 215 to 220 megahertz
MIR space station: 145 megahertz and 437 megahertz
Cell phones: 824 to 849 megahertz
New 900 MHz cordless phones: Obviously around 900 megahertz!
Air Traffic Control radar: 960 to 1,215 megahertz
Global Positioning System: 1,227 and 1,575 megahertz
Deep space radio communications: 2290 megahertz to 2300 megahertz

چند تا کلیپ مرتبط با ضربه ی سر زیدان به ماتاراتزی

اینم چند تا کلیپ با فرمت 3gpبرای گوشی های موبایل مرتبط با ضربه ی سر زیدان به ماتاراتزی

(برای دانلود هر کلیپ بر روی تصویر ان کلیک بنمایید)

....................................................

حجم:۲۵۱کیلوبایت

......................................................

حجم:۷۰۱کبلو بایت

.................................................

اینم یه بازی فلاش(با زیدان به ماتاراتزی سر بزنید)

دانلود

...............................................

حتما دانلود کنید،نظر یادتون نره؟

چند سؤال درباره تلفن همراه

اشاره :
در این بخش به چند سؤال مهم و اساسی که برای بسیاری از استفاده‌کنندگان کاربران و تلفن همراه و ‌‌PDA پیش می‌آید، جواب می‌دهیم. با این امید که بتوانیم با ادامه این مسیر جوابگوی سؤالات شما باشیم.


 § دستگاه تلفن به‌طور خودبه‌خود و ناگهانی خاموش می‌شود؟

علت این عیب در نتیجه نرسیدن برق به مدارهای تلفن حاصل می‌شود و مشکل از یکی از اجزای تلفن، باتری یا شارژر می‌باشد. قبل از این‌که تلفن را به مرکز گارانتی ببرید، موارد ذیل را بررسی کنید.

1 - باتری تلفن را به‌طور کامل و طبق دستور دفترچه راهنما شارژ نمایید. اکثر گوشی‌ها، برای بار اول شارژ به زمانی در حدود 8 تا 14‌ساعت، نیاز دارند تا عمر باتری و کارکرد آن تضمین شود و در دفعات بعد، بسته به مدل و مقدار خالی بودن باتری عمل شارژ 1 تا 4 ساعت، زمان می‌برد.

2 - باتری را خارج و دوباره سوار نمایید و دقت کنید که به درستی در محل خود قرار گرفته و اتصالات و جهت آن صحیح باشد.

3 - شارژر را بررسی نمایید و دقت کنید که مدل آن با دستگاه تلفن منطبق باشد. صحت شارژر را با شارژ گوشی توسط شارژر مشابه که می‌توانید در مراکز فروش و نگهداری تلفن همراه بیابید، امتحان کنید. در صورت شارژ تلفن به وسیله شارژر مشابه، مشکل از شارژر است. در صورت عدم رفع مشکل یا ناتوانی در تست، گوشی را به مرکز خدمات پس از فروش ببرید.

 § دستگاه تلفن همراه، روشن نمی‌شود؟

در اولین قدم، گوشی را به شارژر متصل نمایید و آن را به برق وصل کنید. چند دقیقه صبر کنید و پس از چندی، دوباره گوشی را روشن کنید. این مشکل می‌تواند به علت تخلیه کامل باتری دستگاه اتفاق بیفتد. در صورت عدم رفع مشکل، موارد گفته شده برای سؤال قبل را ملاحظه کنید و باتری و شارژر را بررسی نمایید. به باتری تا شارژ کامل فرصت دهید. زیرا بعضی اوقات علامت مقدار باتری نشان‌دهنده شارژ باتری نیست. در صورت عدم رفع مشکل، گوشی را به مرکز خدمات پس از فروش بفرستید.

 § باتری گوشی به سرعت خالی می‌کند و همیشه اعلام می‌کند که در حالت‌ low است؟

این مشکل نیز با سه عضو اصلی دستگاه یعنی باتری، شارژر و خود گوشی ارتباط دارد. در ابتدا باید به مدت عمر گوشی توجه کرد. در صورتی که مدتی طولانی از عمر دستگاه و باتری می‌گذرد (البته این مدت می‌تواند از یک تا پنج سال متغییر باشد) وقت آن فرا رسیده است که به فکر خرید یک باتری نو برای گوشی خود باشید. البته ابتدا باید از سلامت شارژر خود مطمئن شوید و در صورت اطمنیان از سلامت شارژر، به فکر خرید باتری، البته از نوع اصل، باشید.
 
در صورتی که گوشی را به تازگی خریده‌اید، بررسی کنید که از باتری اصل و شارژر مرتبط استفاده می‌کنید یا خیر. معمولاً شرکت‌های سازنده، برای اطمینان از اصل‌بودن قطعه‌ای مثل باتری، روش‌هایی را در نظر گرفته‌اند. به‌طور مثال نوکیا هولوگرام خامی را بر روی باتری قرار داده و شماره‌ای بر روی آن نصب کرده که با مراجعه به سایت این شرکت و وارد کردن عدد، می‌توانید از اصل بودن باتری مطمئن شوید.

 § صدای تماس‌ها بسیار بد و مغشوش بوده یا قطع می‌شود؟

قطع تماس یا کیفیت پایین صدا، نتیجه قدرت پایین سیگنال یا وقفه‌هایی است که در پوشش شبکه وجود دارد. قدرت پایین سیگنال از دو جهت ایجاد می‌شود که قسمت عمده آن مربوط به شرکت سرویس‌دهنده و پوشش آنتن‌ها است و قسمت دوم نیز به گوشی مربوط می‌شود، که عواملی مانند طرز گرفتن گوشی در دست نیز در آن دخیل می‌باشند.

گوشی‌های تلفن همراه یا دارای آنتن خارجی هستند که به صورت برآمدگی کوچکی در بالای تلفن مشهود است، یا آنتن در داخل بدنه گوشی جاسازی شده است در هر دو حالت، باید توجه داشت که آنتن یا یک‌ششم فوقانی گوشی توسط دست پوشیده نشود. معمولاً طرزِ صحیح گرفتن گوشی در دفترچه راهنما ذکر شده است. بر روی صفحه نمایش یک نمایشگر، مقدار قدرت سیگنال دریافتی را نشان می‌دهد.

برای افزایش قدرت سیگنال دریافتی، گوشی خود را مقداری جابه‌جا کنید و یا محل خود را تغییر داده و در صورتی که داخل یک ساختمان هستید، به سمت پنجره حرکت کنید. در صورتی که در یک منطقه خاص به‌طور مرتب این مشکل را دارید، این مسئله به پوشش شبکه مربوط است و اطلاعات تکمیلی را باید از سرویس‌دهنده خود بخواهید. 
 
 § تلفن زنگ نمی‌زند؟

مطمئن شوید که تلفن روشن است و قدرت سیگنال آن کافی می‌باشد. در بعضی مدل‌ها، در صورتی که ‌Headset به گوشی متصل باشد، صدای زنگ از بلندگو پخش نشده  و فقط از طریق ‌Headset شنیده می‌شود. ‌‌Headset را جدا کرده و دستگاه تلفن را مجدداً تست کنید تا ببینید مشکل حل شده است یا نه؟

در صورتی که دستگاه در حالت‌های ‌Silent،Flight ،Online و یا Meeting تنظیم شده باشد، زنگ نمی‌زند. دستگاه را در حال General یا Normal قرار داده و مجدداً بررسی نمایید.

بررسی کنید که زنگ دستگاه، فعال و تنظیم باشد. همچنین حجم صدای آن نیز خیلی کم نباشد. چگونگی تنظیم حجم صدا در دفترچه راهنمای گوشی موجود است. اگر سیستم جابه‌جایی تماس دستگاه فعال باشد، تماس‌های شما به‌طور مستقیم به صندوق صوتی یا به شماره‌ای دیگر وصل می‌شود. برای قطع این سرویس، به دفترچه راهنمای گوشی و سرویس‌دهنده خود مراجعه کنید. البته  آسیب گوشی و قطع بلندگو نیز می‌تواند باعث زنگ نزدن تلفن شما بشود.

 § چگونه می‌توان نرم‌افزار دستگاه تلفن خود را بروزرسانی نمود؟

نرم‌افزار اصلی دستگاه تلفن یا ‌Firmware یک نرم‌افزار نوشته شده و آماده توسط شرکت سازنده گوشی است که در درون دستگاه نصب شده است. گاهی شرکت‌های سازنده به خاطر مشکلات و یا هماهنگی با تجهیزات اضافی، مانند ارتباط ‌‌Bluetooth این نرم‌افزار را بروزرسانی کرده و بر روی سایت قرارمی‌دهند. در صورتی که اشکالات گوشی مربوط به این نرم‌افزار باشد، مراکز خدمات پس از فروش نسبت به این تغییر وتصحیح اقدام می‌کنند و البته باید توجه داشت که این کار خارج از توانایی افراد عادی است و نیاز به تخصص دارد تا باعث خرابی و عدم کارکرد گوشی نشود.  

برنامه یFexplorer Farsi برای گوشیهای سری۶۰

شرح:برنامه ی برای جستجو در حافظه های موبایل گوشی های تحت سیمبین

با رابط کاربری فارسی

....................................................................

نام:Fexplorer Farsi

سایز:64.5کیلوبایت

برای دانلود بر روی اینجا کلیک راست کنید و save taget as را برگزینید

..................................................................

پس از اتمام دانلود  فایل دانلود شده

+مطمئن شوید که برنامه ی winrarبر کامپیوتر شما نصب شده

+سپس بر روی فایل کلیک راست extract asرا برگزینیدok را بزنید

................................................................

دنبالک ها:

روش نصب برنامه بر روی گوشی های سیمبین